Anunțuri achiziții

1. Invitatie de participare privind desfasurarea selectiei de oferte in vederea atribuirii achizitiei de servicii de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii “Reabilitare infrastructura de apa pe strada Sfanta Vineri (tronson str. G-ral. David Praporgescu – str. Memoriile 2Mai) in municipiul Turnu Magurele jud. Teleorman”

Caiet de sarcini strada Sfanta Vineri

DALI strada Sfanta Vineri

Propunere clauze contractuale strada Sfanta Vineri

Piese desenate strada Sfanta Vineri

2. Invitatie de participare privind desfasurarea selectiei de oferte in vederea atribuirii achizitiei de servicii de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii “Reabilitare infrastructura de apa pe strada Mihai Bravu (tronson str. G-ral. David Praporgescu – str. Primaverii) in municipiul Turnu Magurele jud. Teleorman”

Caiet de sarcini strada Mihai Bravu

DALI strada Mihai Bravu

Propunere clauze contractuale strada Mihai Bravu

Piese desenate strada Mihai Bravu

3. Invitatie de participare privind desfasurarea selectiei de oferte in vederea atribuirii achizitiei de servicii de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii “Reabilitare infrastructura de apa pe strada G-ral. David Praporgescu (tronson str. Chimiei – str. Stadionului) in municipiul Turnu Magurele jud. Teleorman”

Caiet de sarcini strada G-ral David Praporgescu

DALI strada G-ral David Praporgescu

Propunere clauze contractuale strada G-ral David Praporgescu

Piese desenate strada G-ral David Praporgescu

4. Invitatie de participare privind desfasurarea selectiei de oferte in vederea atribuirii achizitiei de servicii de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii “Reabilitare infrastructura de apa pe strada Mihai Eminescu (tronson str. G-ral David Praporgescu – str. Taberei) in municipiul Turnu Magurele jud. Teleorman”

Caiet de sarcini strada Mihai Eminescu

DALI strada Mihai Eminescu

Propunere clauze contractuale strada Mihai Eminescu

Piese desenate strada Mihai Eminescu

5. Invitatie de participare privind desfasurarea selectiei de oferte in vederea atribuirii achizitiei de servicii de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii “Reabilitare infrastructura de apa pe strada 1907 in municipiul Turnu Magurele jud. Teleorman”

Caiet de sarcini strada 1907

DALI strada 1907

Propunere clauze contractuale strada 1907

Piese desenate strada 1907