Reprogramare dezinsecție

      Datorita instabilitatii atmosferice prognozata de Agentia de Meteorologie,Primaria Municipiului Turnu Magurele, anunta cetatenii ca operatorul S.C.Salubritate-Turnu S.R.L. va reprograma in perioada  24-25.06.2021  lucrarile de DEZINSECTIE -combatere: tantari si muste de pe domeniul public al Municipiului Turnu Magurele , dupa cum urmeaza:

1.In data  de 24.06.2021:

-prin aviotratamente in aer  cu avionul  intre orele 18:00-21:30

-prin tratamente  la sol cu atomizoarele intre orele 17:00-22:00.

 2.In data de 25.06.2021 :

-prin aviotratamente in aer  cu avionul  intre orele 07:00-10:00

-prin tratamente  la sol cu atomizoarele intre orele 07:00-12:00.

    Intre aceste intervale orare ,rugam cetatenii sa elibereze parcurile pe perioada desfasurarii activitatii de dezinsectie!

   Produsul folosit  in actiunea de DEZINSECTIE este AQUA K-OTHRINE EW20 ,produs  ce se gaseste  in Registrul National al Produselor Biocide .

   Produsul are toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate si este  biodegradabil ,cu impact neglijabil asupra mediului si populatiei,in conditiile respectarii normelor si instructiunilor de aplicare.

   Apicultorii si sericicultorii de pe raza municipiului sunt rugati sa ia toate masurile de protectie necesare pentru familiile de albine si viermii de matase in scopul evitarii contactului cu substantele insecticide distribuite pe zonele verzi ale domeniului public.

  Programul poate suferi  modificari sau poate fi decalat in cazul in care conditiile meteo nu permit desfasurarea in bune conditii a actiunilor preconizate.