Demararea lucrărilor privind întocmirea planurilor parcelare pentru zona VII ODAIA+ORAȘ

Unitatea administrativ teritorială Municipiul Turnu Măgurele din judeţul Teleorman

Comisia locală pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor agricole și forestiere

anunţă:

Demararea lucrărilor privind întocmirea planurilor parcelare

pentru zona VII ODAIA+ORAȘ:

(zona cuprinsă între str. Stadionului și Drumul colectivului  – Tarlale 72 (intravilan), 36 cu subdiviziuni, 37 cu subdiviziuni, 38, 39, 40 și 41 cu subdiviziuni)

Executant: P.F.A. BÎJĂ MITICĂ

În data de 21.04.2023, a fost semnat contractul de achiziție publică de servicii specializate și autorizate A.N.C.P.I. în vederea efectuării la nivelul municipiului Turnu Măgurele a lucrărilor de întocmire a planurilor parcelare încheiat între Municipiul Turnu Măgurele şi P.F.A. Mitică Bîjă pentru tarlalele 72 (intravilan), 36 cu subdiviziuni, 37 cu subdiviziuni, 38, 39, 40, 41 cu subdiviziuni.

Proprietarii, moștenitorii sau orice deținător de terenuri situate în tarlalele menționate anterior, cu drepturi reale asupra acestor proprietăți, sunt invitați până la data de 31.05.2022 să se prezinte la Primăria municipiului Turnu Măgurele pentru depunerea actelor de proprietate și identitate, în vederea actualizării datelor proprietăților.

În caz de neprezentare, ne rezervăm dreptul de a utiliza informațiile referitoare la proprietari și proprietății existente în arhiva Comisiei locale pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor agricole și sivice a municipiului Turnu Măgurele.

Actele de proprietate și identitate actualizate vor putea fi depuse la sediul Primăriei municipiului Turnu Măgurele – camera 4 demisol şi / sau la sediul PFA Mitică Bîjă din municipiul Turnu Măgurele, str. Nicolae Bălcescu, nr. 29, județul Teleorman.

Pentru informații suplimentare:

Telefon 0241 416 451 interior 122 sau e-mail: primariatm@yahoo.com